Home Послуги Internet

Інтернет

Послуга internet ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line). ADSL – це технологія , яка дозволяє організувати постійно діючий доступ до Інтернет по існуючій телефонній лінії.

При користуванні Інтернет телефонна лінія залишається вільною, і Ви можете одночасно працювати в Інтернет та розмовляти по телефону. Причому, якість кожної з послуг залишається неодмінно високою, оскільки вони жодним чином не впливають одна на одну.

Переваги користування послугою internet ADSL!

Постійний доступ до Інтернет
Для Вас виділено окремий порт на телефонній станції. Отже, Ви ніколи не почуєте сигналу «зайнято» та у будь-який час можете отримати доступ до мережі Інтернет.

Простота замовлення послуги
Ви можете замовити послугу internet ADSL по телефону, електронною поштою або факсом – вибір за Вами. Наші фахівці зв’яжуться з Вами та узгодять деталі Вашого замовлення.

Зручність та легкість користування
Фахівці підключать Ваш персональний комп’ютер до Інтернет (комп’ютер має бути обладнаний мережною Ethernet картою чи USB-портом) та ознайомлять Вас з можливостями замовленої послуги. Для виходу в Інтернет Вам не доведеться гаяти час, очікуючи, доки модем встановить з’єднання. Натисніть «іконку» запуску – і Ви в Інтернет.

Гармонійне поєднання ціни та якості
Умови оплати за користування послугою internet ADSL є надзвичайно вигідними. До того ж Ви можете обрати найбільш оптимальний для вас тарифний пакет. При цьому оплата за користування телефоном не залежить від того, скільки часу Ви працювали в Інтернет.