Home Телефонні послуги

Телефонні послуги

Місцевий телефонний зв’язок

Місцевий телефонний зв’язок — це послуга, яка забезпечує доступ до телекомунікаційної мережі та надає користувачу можливість спілкуватись з особами, які знаходяться в тому ж місті. Послугами місцевого зв’язку можна користуватись з домашнього телефона, телефонів підприємств та організацій, з таксофонів. Встановлення домашнього телефону та надання послуг телефонного зв’язку здійснюється на основі укладеного договору на надання телекомунікаційних послуг (послуг електрозв’язку) між ТОВ «ТЕЛЕМIСТ 2012» і абонентом.

ТОВ «ТЕЛЕМIСТ 2012» пропонує Вам широкий вибір додаткових послуг, які підвищать функціональність Вашого телефону.

Відлік тривалості місцевої телефонної розмови починається з моменту відповіді будь-якої особи або абонентського пристрою (факсимільний апарат, автовідповідач, автоматичний визначник номера, модем і т.ін) і закінчується в момент розриву з’єднання. Одиниця вимірювання часу з’єднання — 1 секунда.

Місячний обсяг користування послугами місцевого телефонного зв’язку визначається як сума тривалості всіх місцевих розмов, здійснених протягом місяця з телефона абонента.

Скільки коштує
Абонент телефонної мережі щомісячно сплачує абонентну плату незалежно від факту отримання послуг. В разі замовлення додаткових послуг, їх місячна вартість включається до абонентної плати. Крім того, абонент оплачує вартість місцевих розмов, яка визначається загальною тривалістю розмов та тарифом. При цьому тариф залежить від місячного обсягу користування послугами місцевого зв’язку.
Тарифи на послуги місцевого телефонного зв’язку встановлюються Національною Комісією з питань Регулювання зв’язку України (Граничні тарифи на загальнодоступні телекомунікаційні послуги).

Дзвінки на телефони екстрених служб безкоштовні:
101 — пожежна;
102 — міліція;
103 — швидка медична допомога;
104 — аварійна служба газу.


Як оплачується
Оплата послуг місцевого телефонного зв’язку проводиться щомісячно відповідно до умов договору.


Міжміський телефонний зв'язок


Міжміський телефонний зв'язок - це послуга, яка забезпечує користувачу можливість спілкуватись з особами, які знаходяться в інших районах чи областях України, а також з абонентами мереж мобільних операторів.
Послуги міжміського зв’язку можна отримати з домашнього телефона, телефонів підприємств та організацій, з універсальних таксофонів.

При укладанні договору, кожен абонент визначає, чи хоче він мати можливість користуватись послугами міжміського зв’язку із свого телефона. В залежності від цього, його телефону призначають ту чи іншу категорію автоматичного визначення номера (АВН). В разі потреби категорію АВН можна змінити.

Як користуватись

Для того, щоб скористатись послугою міжміського телефонного зв’язку, потрібно набрати "8", дочекатися безперервного сигналу, набрати код населеного пункту та номер абонента.
Щоб з’єднатись з абонентом мережі мобільного зв’язку, потрібно набрати "8", дочекатися безперервного сигналу, і набрати номер абонента.

Скільки коштує
Вартість розмови (з’єднання) визначається її тривалістю та тарифом. Тариф залежить від виду з’єднання (в межах області, в межах України, до мереж операторів мобільного зв’язку), дня тижня та періоду доби.

Відлік тривалості розмови починається з моменту відповіді будь-якої особи або абонентського пристрою (факсимільний апарат, автовідповідач, автоматичний визначник номера, модем і т.ін) і закінчується в момент розриву з’єднання. Одиниця вимірювання часу з’єднання - 1 секунда.

Як оплачується
Оплата послуг міжміського телефонного зв’язку абонентами здійснюється авансом або в кредит відповідно до умов договору на надання телекомунікаційних послуг.

Додаткові послуги цифрових АТС


ТОВ «ТЕЛЕМIСТ 2012» пропонує своїм клієнтам скористатися додатковими послугами.

• Місцевий, міжміський, міжнародний електрозв'язок за паролем
Ви можете обмежити користування автоматичним міжнародним, міжміським та/або міським зв'язком зі свого телефону. Тільки той, хто знає пароль(комбінацію з кількох цифр), може здійснювати дзвінки з Вашого телефону. При спробі несанкціонованого дзвінка включається автовідповідач станції: “В даному напрямку вихід заборонений”. За допомогою паролю можна також відмінити обмеження або знову їх призначити.

Вартість послуги — 2 грн.на місяць (без урахування ПДВ).

• Повідомлення про надходження нового виклику
Якщо під час розмови по телефону до Вас намагається додзвонитися ще хтось, Ви, замовивши цю послугу, почуєте короткий сигнал і можете обрати один з наступних варіантів:
продовжувати розмову далі (при цьому, той, хто намагався Вам додзвонитись, одержить сигнал "зайнято");
переключитися на нового співрозмовника (при цьому, той, з ким Ви щойно розмовляли, одержить сигнал "відбій");
переключитися на нового співрозмовника (при цьому, той, з ким Ви щойно розмовляли, залишиться на зв'язку, але не чутиме Вашої розмови). Після відповіді на цей дзвінок, Ви можете повернутись до відкладеної розмови.

Вартість послуги — 2 грн.на місяць (без урахування ПДВ).

• Переадресування вхідних викликів
Ви маєте можливість переадресовувати телефонні дзвінки, що надходять на Ваш номер, на будь-який інший номер телефону. Але майте на увазі – за усі розмови будете розраховуватись Ви, а не той, хто Вам телефонує! Переадресування може здійснюватись:
негайно (безумовне переадресування);
якщо номер абонента зайнятий (переадресування по зайнятості);
якщо номер абонента не відповідає (переадресування по не відповіді абонента).

Вартість послуги — 2 грн.на місяць (без урахування ПДВ).